Ambalare: borcan 300g Zacusca de vinete coapte pe flacără de la Mandy respectă procedeul migălos al coacerii vinetelor direct pe flacără vie. Am adăugat ardei bine copți, roșii, ceapă, morcovi și mirodenii pentru a-i da gustul perfect.

Ambalare: borcan 300g Zacusca țărănească este de obicei mai sățioasă decât surorile ei de la oraș. Din multitudinea de rețete, am ales una foarte savuroasă, cu fasole boabe, roșii, ardei, morcovi, ceapă și condimente.

Ambalare: borcan 300g Minunata zacuscă cu ciuperci conține legume coapte (vinete și ardei roșii), tomate, ceapă, morcovi, mirodenii, iar peste acestea tronează gustul ciupercilor champignon, prezente în bucăți tăiate mărunt.

Ambalare: borcan 300g În zacusca picantă, savurosul preparat din vinete coapte și ardei roșii copți, cu adaos de morcovi, ceapă și roșii din belșug primește note picante prin adăugarea de piper și ardei iute.  
Idei de meniu

Zacusca în sine este un preparat complet, perfect, care nu mai are nevoie de nimic altceva în afară de pâine. Cel mai bine se însoțește cu pâinea țărănească, cea de secară ori cu semințe, iar în zilele friguroase e perfectă pe pâine prăjită, care îi va intensifica și mai mult aromele. Pentru zilele de post ori dieta vegetariană, îți poți diversifica meniul cu o porție bună de fasole bătută preparată de noi ”ca la carte”, cu un exotic și savuros hummus cu tahini sau cu alte preparate vegetale.