Ambalare: cutii 120g și 200g Alege preparatul de bază al celei mai iubite game de produse Mandy: pateul vegetal original cucerește prin gustul său fin de legume proaspete, cereale, condimente și roșii deshidratate cu gust de vacanță pe Mediterana.

Ambalare: cutii 120g și 200g Rețeta pateului nostru vegetal cu ciuperci combină legume proaspete și deshidratate, verdețuri, mirodenii, extracte din cereale și soia cu gustul delicios al ciupercilor champignon.

Ambalare: cutie 300g La iahnia de fasole, preparăm totul astfel încât să obținem același gust delicios și aceeași textură ca în mâncarea de acasă, adăugăm țelină, morcovi, păstârnac, ardei gras, bulion de roșii și condimente aromate.

Ambalare: cutii 120g și 200g Pateul vegetal cu ardei gras de la Mandy are ca ingredient-cheie ardeiul gras roșu, cel mai savuros. Am adăugat legume, extracte din grâu și soia, rozmarin și muștar pentru un gust de neegalat.

Ambalare: cutii 120g și 200g Un pateu vegetarian ușor și savuros, cu gust mediteranean, datorat conținutului de măsline verzi, apreciate încă din vechime pentru calitățile nutriționale și gustul inconfundabil.

Ambalare: cutii 120g și 200g Pentru o gustare vegetariană ușoară, dar plină de elemente nutritive și minerale, alege deliciosul pateu vegetal cu spanac Mandy, bogat în proteine vegetale și minerale din spanac, legume, cereale și soia.

Ambalare: cutii 200g și 400g În conserva noastră de hummus cu tahini am combinat ingredientele rețetei orientale originale: pastă de năut cu cremă din semințe de susan, condimente și puțin ulei, pentru a obține gustul inconfundabil.
Idei de meniu

Pentru a completa un meniu vegetarian sau de post, pentru celelalte mese ale zilei poți alege sarmale de post cu orez și ciuperci, fasole bătută, humus, iahnie de fasole sau tocană de cartofi. Le găsești pe toate și încă alte preparate de post la categoria mâncăruri gătite. Dacă te interesează și alte gustări vegetariene, îți recomandăm tocana de legume sau delicioasele noastre sortimente de zacuscă.