Ambalare: cutie 400g Pentru utilizarea cât mai rapidă în ciorbe și mâncăruri, am ales roșii gustoase, bine coapte, le-am decojit cu grijă, le-am tăiat în cuburi potrivite și le-am adăugat sos de roșii din belșug, concentrat și catifelat.

Ambalare: cutie 400g Am ales roșii din soiuri bune, perfect pârguite, cu gust de grădină rodnică și bogată. Le-am decojit cu atenție și le-am păstrat întregi, împreună cu bulion concentrat, catifelat.  

Ambalare: cutii 200g, 400g, 800g Pastă de tomate atent alese, bine pârguite și ”cu gust adevărat”, concentrată, gata de a fi rapid și ușor utilizată în orice preparat culinar. Un produs foarte gustos, prezentat în conserve din metal, cu cheiță.

Ambalare: borcane de 360g și 500g Aceeași pastă de tomate atent alese, bine coapte și ”cu gust adevărat”, concentrată și savuroasă, ambalată în borcane cu capac înfiletat, mereu gata de a fi utilizată rapid și ușor în orice preparat culinar.

Ambalare: sticlă 680g Am ales cu grijă numai pulpa fină și savuroasă a roșiilor bine pârguite, cu gust de grădină, îndepărtându-le cu atenție sâmburii și cojile. Spor la gătit!  
Idei de meniu

Când folosești pastă de tomate pentru ciorbă, sos sau mâncare, dizolvă câteva lingurițe de pastă în apă rece și amestecă pentru omogenizare. Adaugă apă rece până obții consistența dorită și apoi adaug-o în mâncare. La cele mai multe mâncăruri de legume (mai ales de mazăre, ciuperci, fasole sau bame), dar și la sosuri pentru fripturi, un vârf de linguriță de zahăr dizolvat odată cu pasta de tomate Mandy va da un gust mult mai bun sosului. Înainte de final, mâncărurile și fripturile se pot pune câteva minute la cuptor ca să mai scadă sosul și să-și intensifice aromele.