Ambalare: flacoane din plastic de 350g și 500g Deliciosul ketchup dulce Mandy este foarte apreciat atât în post, în diete vegetariene, cât și asociat cu mezeluri sau preparate din carne. Rețeta noastră cuprinde din belșug roșii delicioase, bine pârguite și este delicat aromată cu mirodenii.

Ambalare: flacoane din plastic de 350g și 500g Dacă îți dorești un ketchup cu gust bogat și aromat și îl preferi un pic iute, alege ketchupul picant Mandy. Conține din belșug roșii pârguite, mirodenii aromate care pun în valoare gustul tomatelor și este picant exact cât trebuie ca să ”te piște pe limbă”.

Ambalare: flacoane din plastic de 350g și 500g, borcan de 280g Cu gustul ei fin și textura cremoasă, maioneza înnobilează preparatele cu mezeluri, friptură rece, ouă umplute sau cartofi prăjiți și intră în compoziția multor salate sau a altor sosuri. Maioneza cu ou Mandy este preparată ca la carte.

Ambalaje: flacoane 350g și 500g, borcan 280g Dacă ești vegetarian, dacă ții post, dacă îți supraveghezi dieta sau ești alergic la ouă, pentru tine am creat această specialitate. Maioneza vegetală Mandy este ușoară, delicioasă și dă un plus de savoare și o textură fină unei vaste serii de preparate.
Idei de meniu

Tartinele unse cu pateurile noastre vegetale sunt mai gustoase dacă le decorezi cu câțiva stropi de ketchup sau maioneză vegetală, iar sandviciurile cu paté clasic sunt excelente cu puțină maioneză sau ketchup și 2-3 felii de roșii sau ardei: sosul va face ca legumele să nu cadă. Pe tartinele sau sandviciurile cu paté de pește poți picura maioneză și adăuga puțină verdeață. Cu oricare dintre pateurile Mandy poți prepara și legume sau ouă umplute, pe care să le acoperi cu un strat frumos de maioneză. Rapid și delicios!