Ambalare: cutie 145g Pateul de somon marca Mandy este o delicatesă alcătuită din somon de Altlantic, sos de roșii și puțin ulei vegetal, ușor tartinabilă și gata de a fi consumată oricând, chiar și la mese festive.

Ambalare: cutie 145g În pateul de ton de la Mandy Foods, tonul are rolul principal și este însoțit doar de extracte de cereale și câțiva stropi de ulei vegetal, cât să formeze împreună o pastă cremoasă și delicioasă.

Ambalare: cutie 145g Pateul nostru conține, alături de macrou, pastă de roșii, condimente atent alese, puțin ulei și extracte de cereale și soia care îi asigură consistența cremoasă.
Idei de meniu

Poți crea rapid un platou de tartine asortate delicioase, de mare efect pentru o masă festivă, alegând diverse variante de pate de pește, pate clasic sau pateuri vegetale. Pentru decorare, pe tartinele cu pește poți pune un sfert de felie de lămâie sau 2-3 frunze de pătrunjel, iar pe celelalte, câțiva stropi de sos de maioneză sau ketchup, rondele de roșii sau de ardei gras. Poți adăuga și mini-tartine cu zacuscă. Vei obține astfel un platou cu aperitive asortate, pe placul tuturor oaspeților, fie ei vegetarieni sau nu. Petrecere frumoasă!