Ambalare: cutii 120g și 200g Dacă apreciezi o tartină sau un sandvici sățios, cu gust bogat și plăcut aromat cu mirodenii, alege acest delicios pate de porc, cu ficat, carne de porc, ceapă, măghiran, boia dulce, nucșoară și piper.

Ambalare: cutii 120g și 200g Alege acest pateu fin, în care gustul delicat și frăgezimea ficățeilor de pui, alături de savoarea cărnii de pasăre și cea a legumelor proaspete și aromele condimentelor creează un adevărat deliciu.

Ambalare: cutii 120g și 200g Dacă îți place pateul de porc și preferi gustul picant, sigur îți va fi pe plac produsul nostru, cu ficat și carne de porc, legume, mirodenii și condimente atent dozate, cât să dea un gust plăcut picant.
Idei de meniu

Alege-ți pateul preferat, unge două-trei felii de pâine proaspătă și pune deasupra o frunză de salată, rondele de roșii sau ardei și ai obținut o gustare perfectă. Dacă nu ai verdețuri proaspete la îndemână, poți folosi la fel de bine felii de castraveți în oțet marca Mandy Foods sau fâșii fine de alte legume murate.