Misiune și valori

Mandy Foods: bucate inspirate, gătite cu suflet

Am creat o gamă largă de produse alimentare dintre cele mai cerute și mai apreciate. Suntem mereu la curent cu preferințele și stilul de viață al consumatorilor și ne adaptăm în permanență preparatele pentru a oferi oamenilor mâncarea pe care și-o doresc.

 

Misiunea noastră

Hrana este esențială în viața oamenilor. La Mandy Foods, știm cât de important este să oferim produse de calitate, gustoase și hrănitoare, cu aport nutrițional potrivit diverselor exigențe și stiluri de viață ale consumatorilor. Folosim întotdeauna ingrediente de calitate certificată și tehnologii performante, creăm rețete noi sau preluăm rețete tradiționale îndrăgite de consumatori. Punem suflet în tot ce facem și ne inspirăm mereu din viața oamenilor. De ani de zile, produsele Mandy Foods fac parte din viața a mii de români, iar acest lucru ne onorează și ne obligă să fim zi de zi la înălțimea așteptărilor lor.

 

Valorile Mandy Foods

Credem cu convingere în o serie de valori pe care le aplicăm în tot ce facem și care se regăsesc în fiecare dintre produsele Mandy Foods. Alegem cu atenție ingredientele și le verificăm calitativ cu grijă, ne folosim creativitatea în elaborarea rețetelor, iar excelența preparării este criteriul de bază. Respectul pentru consumator este mereu pe primul plan, iar pasiunea pentru lucrul bine făcut și inovația tehnologică, împreună cu permanenta noastră dorință de auto-perfecționare ne ghidează spre noi performanțe.

Căutăm, inventăm și experimentăm mereu noi rețete, cu dorința de a îndeplini și chiar a anticipa preferințele consumatorilor și de a le oferi mâncăruri savuroase, ușoare sau sățioase, pentru gustări, picnicuri, călătorii sau pentru mesele principale ale zilei. Investim permanent în cercetare, tehnologie și perfecționare profesională, alegem cele mai bune, proaspete și gustoase ingrediente și folosim rețete atent verificate pentru a ne asigura că produsele noastre au calitatea pe care consumatorii o așteaptă de la compania noastră.

 

Oamenii, know-how-ul și tehnologia

Echipa Mandy Foods este alcătuită din oameni pasionați de meseriile lor și mereu dornici de auto-perfecționare. Printre ei sunt specialiști cu experiență bogată, dar și tineri plini de entuziasm, dornici să învețe mai mult și să facă lucrurile cât mai bine.

Unitățile noastre de producție sunt amplasate în zone cu tradiție în industria alimentară, au infrastructură integral modernizată și sunt dotate cu utilaje profesionale de înaltă performanță.

Specialiștii noștri și tehnologia de care dispunem asigură fluxul de producție în conformitate cu standardele internaționale (ISO 9001, HACCP) și cu cele mai noi norme de calitate și siguranță alimentară.

 

Mandy Foods: o gamă de produse creată pentru toate preferințele consumatorilor

Consumatorul este întotdeauna în centrul preocupărilor noastre. Am învățat să-l cunoaștem, să-i înțelegem cerințele și stilul de viață, să-i anticipăm dorințele. Fiecare este unic, iar viața lui și a familiei sale evoluează și se schimbă permanent.

Ținem cont de toate preferințele oamenilor și ne adaptăm mereu produsele, creăm noi rețete și folosim numai ingrediente de calitate pentru a face viața fiecărui consumator mai frumoasă și mai ușoară.