Ambalare: cutie 300g Pentru a obține o mâncare de fasole cu costiță afumată delicioasă, ca acasă, am preparat cu atenție boabele, am adăugat legume, mirodenii și bucăți consistente de costiță afumată.  

Ambalare: cutie 300g Fasolea cu cârnați afumați este delicioasă. Conține boabe de fasole atent alese, bulion de roșii, morcovi, țelină, păstârnac, ardei gras roșu, condimente și cârnați afumați din carne de vită și porc.  

Ambalare: cutie 300g Iahnia de fasole preparată așa cum se cuvine, cu o consistență a boabelor exemplară și gust bun, devine o delicatesă când este asociată încă din momentul preparării cu bucăți de ciolan afumat.  

Ambalare: cutie 300g Am încercat să recreăm mâncarea de fasole cu carne de porc cu gustul pe care îl știam din copilărie și sperăm să-ți placă. Am folosit cele mai bune boabe de fasole, legume, mirodenii și pulpă de porc suculentă.

Ambalare: cutie 300g O mâncare de fasole delicioasă, preparată ca la carte, scăldată în bulion de roșii cu legume și mirodenii, în care am pus bucăți fragede și suculente de pulpă de vită.

Ambalare: cutie 300g La iahnia de fasole, preparăm totul astfel încât să obținem același gust delicios și aceeași textură ca în mâncarea de acasă, adăugăm țelină, morcovi, păstârnac, ardei gras, bulion de roșii și condimente aromate.

Ambalare: cutie 300g Mazărea gătită cu aripioare de pui este o mâncare ușoară, delicioasă și aromată. În afară de mazăre și aripioare de pui, conține bulion de roșii, legume din belșug, ierburi aromate și mirodenii.

Ambalare: borcan 300g Tocana de legume este o mâncare de post foarte îndrăgită și adesea alintată cu diminutivul ”tocăniță”. Noi o pregătim ca la carte, cu roșii, morcovi, ardei grași roșii, ceapă, frunze de pătrunjel și condimente.

Ambalare: cutie 300g Ca specialitate de post sau vegetariană, îți oferim o mâncare de mazăre gustoasă, gătită ca la carte, din mazăre verde atent aleasă, legume și sos de roșii, aromată cu condimentele rețetei tradiționale.

Ambalare: cutie 400g Ingredientele-cheie ale acestei mâncări delicioase sunt varza albă, proaspătă și fragedă, dar mai ales costița de porc bine afumată, la care am adăugat sos de roșii, legume din belșug, tarhon, boia și piper.

Ambalare: cutie 400g În mâncarea noastră de varză cu cârnați punem varză albă proaspătă și cârnați dintr-un amestec de carne de porc și vită, bine afumați, savuroși și suculenți. Sosul delicios, bogat în legume, este ușor picant.

Ambalare: cutie 300g Tocana de cartofi cu carne de porc este o specialitate culinară românească foarte îndrăgită, pe care o gătim cu cartofi de soi, bulion de roșii, legume, condimente și bucăți de pulpă de porc fragedă.

Ambalare: cutie 300g Tocana noastră de cartofi cu vită conține carne fragedă din pulpă de vită, cartofi de soi, roșii, ardei grași, morcovi, bulion de roșii, piper și boia de ardei. Ingredientele bine alese îi dau gustul delicios.

Ambalare: cutie 300g În delicioasa tocană de cartofi cu pui de la Mandy, cartofii gustoși și bucățile de piept de pui sunt acompaniați de un sos bogat de roșii bine coapte, cu morcov, ceapă, ardei gras, piper și boia dulce.

Ambalare: cutie 300g O mâncare gustoasă și sățioasă, potrivită pentru orice zi de post, pentru meniurile vegetariene ori ca garnitură excelentă pentru preparate din carne. Conține cartofi de soi, legume, bulion și condimente.

Ambalare: cutie 500g Delicioasele preparate asociate în mod tradițional Crăciunului, sarmalele cu carne de porc sunt o mâncare laborioasă, complicat de preparat și tocmai de aceea sunt mândria gospodinelor pricepute.

Ambalare: cutii 200g Fasolea bătută este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din bucătăria românească. Fie că ești vegetarian, fie că ții post sau ești amator de carne, e greu să nu-ți placă.  

Ambalare: cutie 500g Sarmalele cu carne de vită Mandy sunt preparate cu carne macră de vită, orez, ceapă și mirodenii, învelite în foi de varză murată și au un sos bogat de roșii în bulion cu boia, piper, cimbru și foi de dafin.

Ambalare: cutie 500g Vedetele incontestabile și deliciul zilelor de post, dar și preferatele vegetarienilor, sarmalele umplute cu amestec de ciuperci, orez și legume sunt delicioase, foarte apreciate chiar și de cei care nu evită carnea.
Idei de meniu

Pentru a completa meniul zilei astfel încât să obții un aport mai mare de energie, îți recomandăm la micul dejun, gustare sau cină specialitățile Mandy din gama pate clasic și pateurile de pește, eventual cu un strop de sos de maioneză ori ketchup. Meniurile vegetariene se completează minunat cu orice fel de zacuscă sau cu variantele de pate vegetal însoțite de sosuri vegetariene.