Ambalare: cutii 400g și 780g Am ales cu atenție boabe de mazăre verde fină și le-am pus la păstrare în saramură cu conținut mediu de sare (0,77%), fără conservanți. E bine să ai o cutie de mazăre la conservă în casă, pentru că merge ca garnitură la aproape orice.[:en]Packaging: 400g and 780g cans

Ambalare: cutie 360g Ciupercile la conservă marca Mandy sunt din soiul champignon și provin de la ferme de renume. Le-am păstrat gustul savuros pregătindu-le doar într-o saramură ușoară și le-am tăiat în forme aspectuoase, apetisante.

Ambalare: cutie 400g Conserva de fasole boabe Mandy conține boabe de fasole albă alese cu mare exigență, perfect preparate pentru a-și păstra gustul bun și pentru a obține consistența fină.

Ambalare: borcan 680g Castraveții în oțet marca Mandy sunt cornichon, tineri și fragezi, cu o consistență crocantă și un gust bogat, dulce-acrișor, datorat adaosului de morcovi, țelină, usturoi, chilli, boabe de muștar, oțet, sare, zahăr și mărar.

Ambalare: cutie 400g Boabele de năut la conservă, atent alese și bine preparate, pot fi vedeta unei salate cu tentă orientală sau fusion, ori pot constitui baza unui delicios humus preparat acasă.  
Idei de meniu

Mazărea noastră boabe, fină și gustoasă, este perfectă pentru salata de boeuf, ciupercile tăiate în saramură sunt excelente ca aperitiv (doar cu sos de maioneză și puțin usturoi), ca ingredient la pizza ori plăcinte de casă. Fasolea albă boabe se poate asocia cu mazărea în diverse supe și ciorbe de legume, mai ales în supa italienească minestrone. Boabele de năut vor da salatelor vegetariene sau fripturilor tale un minunat gust cu tentă orientală, iar castraveții în oțet merg de minune mai ales lângă mâncăruri gătite, mezeluri și preparate din carne.