Ambalare: borcan 300g Gemul nostru de caise are o textură fină și păstrează tot parfumul fructelor proaspăt culese în zile senine de vară.  

Ambalare: borcan 300g Cu gustul lui delicios, dulce-acrișor, cu parfumul unic al fructelor pârguite de soare și textura sa bogată, gemul de prune Mandy este una dintre vedetele cămărilor de provizii.

Ambalare: borcan 300g Pentru gemul de căpșuni alegem numai fructe proaspăt culese, zemoase și aromate, din soiuri renumite și le prelucrăm cu atenție pentru a le păstra cât mai mult din parfumul lor natural, intens și seducător.

Ambalare: borcan 300g Gustul cireșelor e și gustul poveștii cu Nică al lui Ștefan a Petrei, eroul lui Creangă și al copilăriei multor milioane de români. Pentru că punem suflet în tot ce facem, ne-am străduit să-ți oferim un gem de cireșe ca-n povești.

Ambalare: borcan 300g Din vișine bine coapte, dulci-acrișoare, zemoase și parfumate, am pregătit un gem deosebit de fin și gustos.
Idei de meniu

Desert delicios în numai 5 minute! În drum spre casă, oprește-te la magazin și cumpără varianta preferată de gem de fructe Mandy și un pachet cu clătite gata preparate. Acasă nu mai trebuie decât să le ungi din belșug cu gem, să le rulezi frumos și, dacă mai ai un pic de răbdare, să le pui timp de 3 minute la cuptorul cu microunde sau 5 minute la cuptorul aragazului. Clătitele cu gem sunt foarte gustoase și reci, dar când sunt calde și gemul de fructe Mandy își emană toate aromele, sunt un adevărat deliciu.