Fabrica Mandy Foods


La sfârșitul anului 2008, am finalizat o investiție de peste opt milioane de euro pentru modernizarea fabricii de conserve Mandy Foods din Glina, județul Ilfov. Această investiție a făcut posibilă instalarea celor mai moderne linii tehnologice disponibile în acel moment pe piața mondială. Proiectul este o cofinanțare cu fonduri europene prin programul SAPARD.

Fabrica noastră se întinde pe o suprafață de 160.000 de metri pătrați și are o capacitate de producție de zece milioane de cutii pe lună.

În clasamentul procesatorilor de carne, Mandy Foods este inclusă în categoria A, iar datorită faptului că îndeplinim standarde ridicate privind siguranța alimentară, fabrica noastră este autorizată să realizeze schimburi intracomunitare.

 

Iată câteva din atributele ce definesc marca Mandy Foods, echipa și fabrica noastră:

 

fabrica 2Calități nutritive, siguranță alimentară, sănătate

Alegem cu exigență ingredientele rețetelor noastre, pentru a obține produse cât mai gustoase, care să cucerească și cei mai pretențioși dintre consumatori. La fel de importante sunt și valorile nutritive ale preparatelor noastre, procesarea responsabilă a preparatelor, cu rezultate cât mai benefice pentru sănătatea consumatorilor.

 

 

fabrica 1Calitate riguros verificată la fiecare pas al fluxului tehnologic

Investim permanent în tehnologie, cercetare și perfecționarea personalului, astfel încât să ne depășim mereu propriile standarde de calitate. Verificăm cu atenție calitatea preparatelor noastre la fiecare etapă a fluxului tehnologic, de la procurarea ingredientelor și până la ambalare, etichetare, depozitare și transport.

 

 

fabrica 3Respect pentru consumatori

Încă din momentul lansării mărcii Mandy Foods, produsele noastre fac parte din viața de zi cu zi a mii de consumatori, lucru care ne onorează și ne obligă să ținem mereu pasul cu preferințele și stilul lor de viață. De aceea ne adaptăm în permanență portofoliul de produse, creăm sau adaptăm noi rețete și încercăm să satisfacem toate exigențele, din ce în ce mai ridicate.