Sarmale cu carne de vită

Descriere

Sarmalele cu carne de vită Mandy reprezintă alternativa optimă a sarmalelor clasice pentru persoanele care evită grăsimile. Sunt preparate cu carne macră de vită, orez atent ales, ceapă și mirodenii, învelite în foi de varză murată și au un sos bogat de roșii în bulion, în care predomină aromele condimentelor folosite în mod tradițional la sarmale: boia de ardei, piper, cimbru și foi de dafin. O specialitate cu gust delicios și fin, la fel de aromată ca sarmalele clasice.

Ingrediente

Ingrediente: varză murată 45%, carne de vită 35%, ceapă proaspătă, orez, pastă de tomate, sare iodată, ulei vegetal de floarea soarelui, tomate (roșii cuburi), apă, condimente naturale (boia, piper, cimbru, foi dafin), sos de tomate (apă, pastă de tomate, condimente naturale). Produs sterilizat, obținut din carne de vită rulată în foi de varză, acoperită cu sos de tomate și legume.

Produsul conține 5 sarmale.

Informații nutriționale

 

Cantitate netă: 500g e
Valori medii nutriționale /100g / porție (500g) % CR*/porție
Valoare energetică 101,78kcal 509kcal 25%
424,66kJ 2123kJ
Grăsimi 3,9g 19,5g 27%
din care  acizi grași saturați 1,42g 7,1g 3%
Glucide 7,33g 36,65g 14%
din care zaharuri 1,23g 6,15g 7%
Fibre 1,01g 5,05g 20%
Proteine 4,29g 21,45g 43%
Sare 1,11g 5,55g 10%

 

Prezentare

Conservă easy-open
Gramaj: 500g

Sugestii de servire

Sarmalele cu carne de vită Mandy merg, desigur, cu mămăligă aurie aburindă. Dacă te preocupă aportul de grăsimi, le poți adăuga iaurt degresat. La fel ca suratele lor din carne de porc, aceste sarmale merg bine cu ardei iute sau hrean dat pe răzătoarea fină.