Roșii decojite

Descriere

Am ales roșii din soiuri bune, perfect pârguite, cu gust de grădină rodnică și bogată. Le-am decojit cu atenție și le-am păstrat întregi, împreună cu bulion concentrat, catifelat. Am creat astfel un produs ușor de folosit rapid, cu care poți da o savoare delicioasă oricărui preparat.

Vezi mai jos rețeta noastră rapidă de ostropel de pui (pui cu roșii și usturoi).

Ingrediente

Ingrediente: roşii decojite, suc de roşii, corector de aciditate (acid citric). Produs pasteurizat.

Informații nutriționale

 

Cantitate netă: 400g e
Valori medii nutriționale /100g
Valoare energetică 112kJ
27kcal
Grăsimi 0,2g
din care acizi grași saturați <0,1g
Glucide 4,5g
din care zaharuri 3,7g
Fibre 0,8g
Proteine 1,3g
Sare 0,025g

 

Prezentare

Conservă easy-open
Gramaj: 400g

Sugestii de servire

Rețetă simplă și rapidă de pui cu roșii și usturoi (ostropel). Pentru 4 porții, poți folosi 4 pulpe de pui proaspete sau carnea fiartă și dezosată rămasă de la prepararea supei de pui. Dacă folosești pulpe proaspete, prăjește-le în ulei într-o cratiță încăpătoare, apoi scoate-le deoparte într-o farfurie acoperită. Completează uleiul din cratiță și pune la călit o ceapă tocată și usturoi tăiat mărunt. Când s-au rumenit, stinge cu roșiile decojite în bulion de la Mandy și adaugă carnea fiartă sau pulpele prăjite de pui. Lasă acoperit la foc mic până se pătrunde carnea pulpelor (dacă folosești carne fiartă, trebuie doar să aștepți să clocotească). Adaugă usturoi tocat, mai lasă 5 minute pe foc, apoi presară pătrunjel verde. Se servește cald.