Pulpă de roșii la sticlă

Descriere

Am ales cu grijă numai pulpa fină și savuroasă a roșiilor bine pârguite, cu gust de grădină, îndepărtându-le cu atenție sâmburii și cojile. Produsul este sterilizat și oricând la îndemână, gata de a fi utilizat pentru prepararea unor bucate delicioase.

Vezi mai jos rețeta noastră rapidă și simplă de tocăniță de ciuperci de post, pe care o poți adapta după gust, adăugând ce tip de carne dorești.

Ingrediente

Ingrediente: pulpă de roşii, sare de mare (0,5%). Substanţă uscată solubilă: minim 8 %. Produs pasteurizat.

Informații nutriționale

 

Cantitate netă: 680g e
Valori medii nutriționale /100g
Valoare energetică 127kJ
30kcal
Grăsimi 0,1g
din care acizi grași saturați 0,05g
Glucide 6g
din care zaharuri 2,06g
Fibre 0,8g
Proteine  1,1g
Sare 0,295g

 

Prezentare

Borcan cu capac filetat
Gramaj: 680g

Sugestii de servire

Rețetă de tocăniță de ciuperci ultra-rapidă. Toacă mărunt 2 cepe și 5-6 căței de usturoi și rumenește într-o cratiță cu puțin ulei, adaugă ciuperci conservate felii din 2 cutii de conserve marca Mandy, scurse de zeamă. Când încep să sfârâie, stinge cu pulpă de roșii și o lingură de apă sau de supă. Adaugă sare, piper, cimbru sau mirodenii după gust, iar la final pătrunjel tocat. Dacă nu ții post, poți adăuga carne fiartă și dezosată rămasă de la supă sau resturi de la friptură. Poți găti și cu carne proaspătă de pui, vită sau porc, pe care o porționezi și o rumenești în prealabil, apoi o pui să fiarbă în sos, alături de ciuperci.