Ketchupul picant Mandy, fin și cu o iuțeală plăcută, condimentează bine tartinele și sendvișurile cu paté vegetal, cu paté clasic sau cu paté de macrou, la fel ca și varianta de ketchup dulce. Foarte savuroase sunt și alte preparate stropite cu acest sos: cartofi prăjiți, mezeluri, fripturi reci sau calde, chiftele, pârjoale, șnițele, pizza, paste bologneze și multe, multe altele.
Dacă îți dorești un ketchup cu gust bogat și aromat și îl preferi un pic iute, alege ketchupul picant Mandy. Conține din belșug roșii delicioase, bine pârguite, mirodenii aromate care pun bine în valoare gustul dulce-acrișor și textura fină a tomatelor și este picant exact cât trebuie ca să ”te piște pe limbă”, dar să nu îți ia gura foc. Folosește-l după plac, pentru a da o notă picantă unor preparate sau pentru a accentua iuțeala altora. Rezultatul va fi mereu delicios.