Rețetă rapidă și simplă de frigănele cu gem de vișine. Taie câteva felii mai groase de pâine albă și lasă-le descoperite cca. 8 ore, să se usuce puțin. Pune lapte dulce într-o farfurie adâncă, iar în alta bate bine 2 ouă. Înmoaie feliile de pâine în lapte, trece-le prin ou bătut, apoi rumenește-le în tigaie cu puțin ulei pe ambele părți. Unge-le cât sunt calde cu gem de vișine marca Mandy și ai obținut un desert delicios! Rețeta iese la fel de bine și cu gem de căpșuni, de prune, de caise sau de cireșe.
Din vișine bine coapte, dulci-acrișoare, zemoase și parfumate, am pregătit un gem deosebit de fin și gustos. Datorită aromei speciale și plăcutei sale tente acrișoare, gemul nostru de vișine este umplutura preferată pentru clătite și ingredientul de bază pentru multe deserturi de casă. Merge bine cu pâine sau biscuiți la micul dejun, ori ca o plăcere dulce în orice moment al zilei.
Vezi mai jos rețeta noastră de frigănele cu gem de vișine.