[:ro]Rețetă ultra-rapidă de prăjitură cu foi de napolitane și gem de caise. Cumpără foi de napolitane și gem de caise marca Mandy. Unge o foaie cu un strat generos de gem, apoi acoper-o cu altă foaie. Presează ușor pe toată suprafața ca să se lipească bine, apoi taie pătrate înainte de a servi. Rețeta este delicioasă cu orice fel de gem din fructe Mandy. La fel de bine poți prepara o prăjitură rapidă ungând cu gem felii de pandișpan, chec sau cozonac, deasupra poți pune frișcă.[:en]Ultra-quick recipe of Wafer and Apricot Jam Cake. Buy some wafer sheets and Mandy Apricot Jam. Spread a thick layer of jam on one wafer sheet, then cover this with another wafer sheet. Press gently on the whole surface so that the wafer sheets stick together well, then cut the cake into squares before serving. This recipe is delicious with any kind of Mandy Fruit Jam. You can also prepare a quick cake by spreading some jam on slices of sponge cake, fruit/cocoa bread or Romanian Christmas/Easter cake („cozonac”), and you may top them with whipped cream.[:]
Catifelatele caise aurii, cu pulpa lor fină și aroma delicată fac deliciul acestui preparat de excepție. Gemul nostru de caise are o textură fină și păstrează parfumul fructelor proaspăt culese în zile senine de vară. Este una dintre cele mai iubite conserve de fructe din gastronomia tradițională românească și își găsește numeroase utilizări delicioase.
Vezi mai jos rețeta noastră simplă și rapidă de prăjitură cu foi de napolitane și gem de caise.