Fasole albă boabe

Descriere

Fasolea boabe și-a câștigat popularitatea prin gustul ei specific, prin faptul că potolește rapid foamea și prin calitatea sa de a neutraliza aciditatea altor ingrediente într-o mare varietate de aperitive, supe, ciorbe, mâncăruri și chiar salate. Am ales bine boabele și le-am preparat cu atenție, pentru a le păstra gustul bun și a le oferi consistența cea mai potrivită.

Vezi mai jos rețeta noastră de mâncare de fasole (iahnie), rapid și ușor de preparat.

Ingrediente

Ingrediente: Fasole albă 60%, apă, sare iodată. Produs sterilizat.

Informații nutriționale

 

Cantitate netă: 400g e Cantitate netă fără lichid: 240g
Valori medii nutriționale /100g / porţie (240g) % CR /porţie
Valoare energetică 398,50kJ 956,40kJ 11%
94,77kcal 227kcal
Grăsimi 0,63g 1,50g 2%
din care acizi grași saturați 0,31g 0,74g 0%
Glucide 11,94g 28,66g 11%
din care zaharuri 0,19g 0,45g 0%
Fibre 6,97g 16,72g 66%
Sare 0,99g 2,37g 40%

 

Prezentare

Conservă easy-open
Gramaj: 400g

Sugestii de servire

Pentru o mâncare de fasole (iahnie) rapidă, delicioasă și ușor de preparat, călește 1-2 cepe tocate fin, stinge-le cu 1-2 linguri de pastă de roșii diluate în apă rece, adaugă o bucățică de foaie de dafin și câteva boabe de piper, puțin mărar tocat (proaspăt sau din plic), amestecă și apoi pune boabele de fasole din conservă scurse. Lasă la foc mic câteva minute, cât să se pătrundă aromele. Dacă nu postești, adaugă bacon, cârnați sau carne, toate rumenite.